27ο Διεθνές Ανοικτό Τουρνουά Ηρακλείου

Τελευταίο ανοικτό τουρνουά του καλοκαιριού από τις 03/09 έως τις 10/09/2019 το 27ο Open στο Galaxy, που παραδοσιακά δίνει την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες σκακιστές να παίξουν αγώνες και να αποκτήσουν χρήσιμες σκακιστικές εμπειρίες.
Από τους αθλητές του ΟΦΗ και ΟΦΗ 2000 συμμετείχαν οι έμπειροι Λυριντζάκης Τιμόθεος, Φραγκιαδάκης Εμμανουήλ, Πετράτος Γεώργιος, Κάβουρας Κοσμάς, οι παλιοί γνώριμοι σε αυτό το τουρνουά Μπροκαλάκης Γούναρης Χρήστος Αριστείδης, Κοτσίνης Αλέξανδρος, Καζάκος Νικόλαος, Εργαζάκη Ειρήνη, Ματθαιάκη Νεφέλη, Ξηρουχάκης Εμμανουήλ, Ροδιτάκης Εμμανουήλ,, Καρούζου Ανδρονίκη-Μελίνα, Καπνιστού Μαρία, Φραγκιαδάκη Ουρανία, Φραγκιαδάκης Νικόλαος, Ορφανάκη Καλλιόπη και οι νεαροί ανερχόμενοι σκακιστές Γοραντωνάκης Γεώργιος, Μπακάλης Κωνσταντίνος, Νύκταρης Μηνάς, Νύκταρη Άννα Μαρία, Σακλαμπανάκης Δημήτριος, Σακλαμπανάκη Ελένη, Λεβεντάκης Γεώργιος.
Σε αγωνιστικό επίπεδο ο IM Λυριντζάκης Τιμόθεος κέρδισε την κατηγορία βετεράνων.
O Κοτσίνης Αλέξανδρος με μία πολύ καλή εμφάνιση με 6 βαθμούς κέρδισε και την 1η θέση στη συγκεντρωτική κατηγορία και των τριων τουρνουά του 2019.
Η Εργαζάκη Ειρήνη συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία κατέκτησε την πρώτη γυναικεία θέση με 5,5 βαθμούς και την πρώτη απόδοση ELO κάτω του 1600
Μετάλλια και τρεις πρώτες θέσεις στην κατηγορία πήραν οι περισσότεροι νεαροί σκακιστές μας.
Αναλυτικότερα η βαθμολογία και τα αποτελέσματα στο σύνδεσμο
https://chess-results.com/tnr451737.aspx?lan=19