ΕΣΣΚ

Σημαντικές επιτυχίες αθλητών/αθλητριών του ΟΦΗ στην Τελική Φάση των Προκριματικών Ατομικών-Νεανικών Κρήτης 2021

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 η τελική φάση των Ατομικών-Νεανικών Κρήτης 2021 που φιλοξενήθηκαν  στον γνωστό πλέον στο σκακιστικό κοινό, φιλόξενο χώρο, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βουτών,  στο Ηράκλειο. Από τον σύλλογό μας είχαμε αρκετές συμμετοχές και διακρίσεις.

– Στην κατηγορία Α-08 είχαμε την καταπληκτική εμφάνιση από τον 7χρονο Γρηγόρη Ταμιωλάκη όπου με 9/9 (μαζί με τα προκριματικά) κατέκτησε την 1η θέση στο πρώτο του επίσημο τουρνουά!!!

Ταμιωλάκης Γρηγόρης

– Στην κατηγορία Α-10 ο Γιάννης Καρτσάκης κατέκτησε την 2η θέση με μια πολύ καλή εμφάνιση, ενώ στην 3η θέση είχαμε τον Γιάννη Κηλαϊδάκη που πάλεψε δυνατά μέχρι το τέλος και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Καρτσάκης Γιάννης

– Στην κατηγορία Α-14 ο Νίκος Καζάκος αρκέστηκε στην 2η θέση μετά από αγώνα μπαράζ που έδωσε για την πρωτιά, ενώ ο Γιώργος Τερζάκης παίζοντας σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία (είναι Α-12) τερμάτισε 4ος μετά από αγώνα μπαράζ και αυτός.

– Στα κορίτσια τώρα είχαμε την πολύ καλή εμφάνιση της Προκοπάκη Ελισσώς στα Κ-10, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

– Στα Κ-12 η Κάλλια Ορφανάκη παίζοντας για τα μετάλλια από την αρχή σε μια καλή και σταθερή εμφάνιση κατέκτησε την 3η θέση.

Ορφανάκη Κάλλια

– Στα Κ-14 η συνήθης ύποπτη Ασημένια Τσαπάκη έβαλε άλλο ένα χρυσό κύπελλο στην συλλογή της, καθώς κατέκτησε την 1η θέση.

Τσαπάκη Ασημένια

Για τα Πανελλήνια έχουμε τις προκρίσεις  του Ταμιωλάκη και της Τσαπάκη μιας και από φέτος και με βάση τις οδηγίες της ΕΣΟ μειώθηκαν δραματικά οι θέσεις πρόκρισης που δικαιούται η ΕΣΣΚ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν για την προσπάθειά τους.

Βαθμολογίες και αποτελέσματα για όλες τις κατηγορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Καλή επιτυχία σε όσα παιδιά θα συμμετάσχουν στα Πανελλήνια Ατομικά Νεανικά  στην Πάτρα από 30 Αυγούστου μέχρι 5 Σεπτεμβρίου.