Πρωταθλητές Κρήτης

Η ομάδα του ΟΦΗ ήταν η νικήτρια στον τελικό του Final 4 του Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2019 με αντίπαλο την ΚΑΙΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ – ΣΑΜΑΡΙΑ με σκορ 3.5-2.5. Η ομάδα του ΟΦΗ τερμάτισε αήττητη με 7 στα 7 στη σημαντικότερη νεανική ομαδική διοργάνωση της Κρήτης και κέρδισε το εισιτήριο για το 12ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων (τελική φάση) που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 28/11-1/12.

Στην Ανατολική Κρήτη επίσης συμμετείχε και ο ΟΦΗ 2000 (2η ομάδα του ΟΦΗ) που τερμάτισε 3ος. Πολλά παιδιά βοήθησαν και τις δύο ομάδες μας και συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 20 αθλητές από την ακαδημία του συλλόγου μας. Αναλυτικά με τον ΟΦΗ έπαιξαν οι Κουβίδης Γιάννης, Μπροκαλάκης Χρήστος, Παπιδάκης Γιώργος, Καζάκος Νίκος, Γοραντωνάκης Γιώργος, Εργαζάκη Ειρήνη, Ματθαιάκη Νεφέλη, Καρούζου Μελίνα, Σακλαμπανάκης Δημήτρης, Ορφανάκη Καλλιόπη και Μπακάλης Κωνσταντίνος, ενώ με τον ΟΦΗ 2000 οι Κοτσίνης Αλέξανδρος, Φραγκιαδάκης Νίκος, Ροδιτάκης Μάνος, Νύκταρη Άννα-Μαρία, Καπνιστού Μαρία, Φραγκιαδάκη Ουρανία, Δασκαλάκης Μάνος, Νύκταρης Μηνάς, Δασκαλάκης Άγγελος. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή απόδοση του Νίκου Καζάκου με το απόλυτο 7/7!!

Σημαντική συμβολή στην πορεία αυτή των ομάδων μας είχαν οι προπονητές μας Χριστοδούλου Παναγιώτης και Παναγιωτάκος Νίκος που με τις κατάλληλες οδηγίες, τη στήριξη και την προετοιμασία, βοήθησαν τα παιδιά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτή η σπουδαία επιτυχία των παιδιών καθρεφτίζει τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Τα λέμε Θεσσαλονίκη!!!