Πανελλήνια Πρωταθλήματα

Πανελλήνιο TΟΥΡΝΟΥΑ U20 Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών
Τρίκαλα 17.08.2020 -23.08.2020

Oι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων (με υποχρεωτική χρήση μάσκας).

Από τις ακαδημίες μας πήραν μέρος τρεις αθλητές στην κατηγορία νέων ανδρών, οι Μπροκαλάκης Χρήστος, Κουβίδης Γιάννης και Παπιδάκης Γιώργος (που είναι με υποσχετική φέτος στον Σ.Ο.Ηρακλείου).

Οι τρεις αθλητές προπονούνται μαζί στον σύλλογο μας με τον προπονητή μας Παναγιώτη Χριστοδούλου, ο οποίος τους στηρίζει τόσο σε σκακιστικό όσο και προσωπικό επίπεδο.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Γιώργος Παπιδάκης που φάνηκε ότι έχει δουλέψει αρκετά σε όλο αυτό το διάστημα που δεν υπήρχαν αγώνες και κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση με ισοβαθμία με την 3η θέση με 6,5/9 κερδίζοντας 94 μονάδες έλο! Πολύ καλά πήγαινε και ο Γιάννης Κουβίδης, ο οποίος είχε πολύ καλό σκορ μέχρι τον έβδομο γύρο, αλλά μετά το άγχος τον επηρέασε – ολοκλήρωσε τους αγώνες με 5/9. Ο Χρήστος Μπροκαλάκης πήγε και εκείνος πολύ καλά και τερμάτισε με το αξιόλογο 5,5/9.

Μπορείτε να βρείτε την τελική βαθμολογία εδώ:

http://chess-results.com/tnr529890.aspx?lan=1&art=1&rd=9&turdet=YES

Και περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση εδώ:

https://u20chess2020trikala.gr

Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα U16 Παίδων-Κορασίδων
Αθήνα Περιστέρι, 28.08.2020 – 03.09.2020

Τα Νεανικά Πρωταθλήματα χωρίστηκαν σε δύο φάσεις φέτος, με Νότιο και Βόρειο Τομέα μέχρι τα 14 και τα U16 έγιναν όλα στην Αθήνα.

Λόγω των συνθηκών η μαζική συμμετοχή ήταν δύσκολη, ωστόσο από τις ακαδημίες μας μπόρεσαν να συμμετάσχουν οι Γιώργος Παπιδάκης και Κουβιδης Γιάννης. Και οι 2 έπαιζαν στην κατηγορία Αγόρια U16. Και οι δύο έδειξαν πολύ ενδιαφέρον και μαχητικό σκάκι.

Ο Γιώργος Παπιδάκης τερμάτισε 3ος με 6,5/9 και +58 μονάδες έλο, συνεχίζοντας την πολύ καλή εμφάνιση από τα Τρίκαλα και εκτός από την θέση κέρδισε και μοριοδότηση 7% για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο. Ακριβώς πίσω από τον Γιώργο στην 4η θέση τερμάτισε ο Γιάννης Κουβίδης με 6/9. Ο Γιάννης έδειξε ότι μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά και είναι πολύ κοντά σε μια ακόμα καλύτερη θέση. 

Μπορείτε να βρείτε την τελική βαθμολογία εδώ:

http://chess-results.com/tnr533246.aspx?lan=1&art=1&rd=9&fed=GRE

Και περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση εδώ:

https://chessfed.gr/youth2020/

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά ότι καλύτερο για το μέλλον!