Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!!!

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 29 Αυγούστου τα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών (έως 20 ετών) 2021 στα Τρίκαλα.

Μεγάλη ήταν η επιτυχία του Γιάννη Κουβίδη. Ο Γιάννης, όχι μόνο κατάφερε να ανέβει στο 2ο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο και πριμοδότηση για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα ΑΕΙ +8% αλλά κέρδισε και την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α-20!

2ος Νικητής: Γιάννης Κουβίδης

Αυτή η επιτυχία του Γιάννη, τον δικαιώνει απόλυτα για την προσπάθειά του καθώς είχε φτάσει αρκετές φορές στην πηγή αλλά δεν έπινε νερό, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση. Μαζί με τον προπονητή του συλλόγου μας κ. Παναγιώτη Χριστόδουλου, που ήταν δίπλα του στο “ταξίδι” αυτό από ψυχολογικής και σκακιστικής άποψης, ο Γιάννης δεν τα παράτησε, πάλεψε, προσπάθησε ξανά και τα κατάφερε!

Αναλυτικά η βαθμολογία του Πρωταθλήματος φαίνεται εδώ:

http://chess-results.com/tnr565923.aspx?lan=1&art=1&rd=9… ενώ τις παρτίδες του Γιάννη μπορείτε να τις δείτε εδώ: https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/greek-championship-2021-u20/9/1/3

Η επιτυχία αυτή του Γιάννη είναι μάθημα ζωής, δείχνει τη συνεχή προσπάθεια και τον αγώνα κάποιου για να καταφέρει τελικά να πετύχει τον στόχο του.

Του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον…

Γιάννης Κουβίδης