ΟΦΗ Summer Camp

Μεγάλο καλοκαιρινό καμπ, για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών, διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, απο τις 19 Ιουνίου, μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Το καμπ θα διεξαχθεί κατά βάση, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, αλλά και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και θα περιλαμβάνει καθημερινά απο τις 8 το πρωί μέχρι τις 4μμ, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητισμού και διασκέδασης των παιδιών, αθλητικές και κοινωνικές δράσεις, αλλά και θέματα παιδαγωγικού χαρακτήρα και δημιουργικής απασχόλησης.

Στο καμπ, θα διδάξουν εξειδικευμένοι προπονητές ανα άθλημα, απο την μεγάλη οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και όχι μόνο.

Μέσα απο αυτό το καμπ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ (βόλει, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, στίβος, κολύμβηση, πόλο, σκάκι, πυγμαχία, αρση βαρών, τροχοσανίδα), αλλά και άλλα σπορ και να διαμορφώσουν μια συνολική εικόνα για όλα τα αθλήματα.

Καταξιωμένοι προπονητές στο καμπ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Καταξιωμένοι επαγγελματίες προπονητές, θα στελεχώσουν το μεγάλο καλοκαιρινό καμπ, που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών, απο τις 19 Ιουνίου μέχρι και τα μέσα Αυγούστου, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Συντονιστής της προπονητικής ομάδας, αναγνωρισμένων προπονητών, με εμπειρία και εξειδίκευση στα αθλήματα τους, που θα στελεχώσουν το καμπ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα είναι ο διακεκριμένος προπονητής υδατοσφαίρισης Κώστας Φιτσανάκης.
Στην προπονητική ομάδα, του καμπ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εντάχθηκε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χάντμπολ Παύλος Ποτουρίδης, ο οποίος θα διδάξει στα μικρά παιδιά, τα μυστικά του χάντμπολ και του μπιτς χάντμπολ.

Να σημειωθεί, ότι, το άθλημα του Χάντμπολ, είναι ένα απο τα αθλήματα που ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, θέλει να εντάξει στην οικογένεια του και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα βήματα.

Ενώ στο τιμ θα είναι και ο έμπειρος προπονητής βόλει Δημήτρης Ζλατιλίδης, αλλά και άλλοι γνωστοί προπονητές απο την οικογένεια του ΟΦΗ, όπως ο Νίκος Προύφας, ο Νίκος Αντωνιάδης, αλλά και προπονητές-παιδαγωγοί, που έχουν γνώση και εμπειρία, από αντίστοιχες διοργανώσεις, αλλά και άνθρωποι που θα έχουν την ευθύνη της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, όπως είναι η κηπουρική, η ζωγραφική, ο χορός κ.λ.π, καθώς μας ενδιαφέρει η άθληαη, αλλά και η ψυχαγωγία των παιδιών.

Ακόμη, στο καμπ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα παρελάσουν μεγάλα ονόματα από όλα τα αθλήματα του συλλόγου και θα έχουν την ευκαιρία, να μιλήσουν με τα παιδιά και να μοιράσουν αυτόγραφα.

Θα γίνουν επίσης χρήσιμα σεμινάρια, για την οδική βοήθεια, για την διατροφή κ.λ.π

Στο καμπ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα υπάρχει καθημερινά γιατρός και νοσηλευτής.

Το καμπ περιλαμβάνει ειδικές τιμές για τους γονείς που έχουν τα παιδιά τους, στα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ενώ, όσα παιδιά συμμετάσχουν στο καμπ, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ τους προσφέρει ένα μήνα δωρεάν δοκιμαστική συμμετοχή, σε όποιο τμήμα επιθυμούν, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο εγγραφές για το καμπ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει και πληροφορίες μπορείτε να λαμβάνετε στο τηλέφωνο 2810-311525 (γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ, οδός Ισαύρων 93, Καμίνια).

Παράλληλα, μπορείτε να κλείνετε και ηλεκτρονικά την συμμετοχή σας στο καμπ μέσα απο την πλατφόρμα της ticketmaster ΕΔΩ: Product (ticketmaster.gr).

Το καμπ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, γίνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ

08-09.00 ……….. Υποδοχή των παιδιών

09-10.30 ………… Αθλοπαιδιές (3 σταθμοί)

10.30-11.00 …………. Διάλειμμα-Πρόγευμα

11.00-12.30 ………… Αθλοπαιδιές (3 σταθμοί)

12.30-12.45 ………… Διάλειμμα

12.45-13.45 ………… Ψυχαγωγικές δραστηριότητες

14.00-16.00 ………… Αποχώρηση-Δημιουργική απασχόληση-Μεσημεριανό γεύμα.