Εξαιρετικές εμφανίσεις και πολλές διακρίσεις του Συλλόγου μας στα Παγκρήτια Σχολικά Πρωταθλήματα 2023!!!

Ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου στο Ρέθυμνο τα Παγκρήτια Σχολικά Πρωταθλήματα με την συμμετοχή παιδιών από τις ακαδημίες του συλλόγου μας που αγωνίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες και κατάφεραν πολλές διακρίσεις!

Αναλυτικότερα:

Στα Νήπια, ο Μάνος Βαρδαλαχάκης συνέχισε το εντυπωσιακό σερί νικών από το Πρωτάθλημα του Ηρακλείου, μέχρι και τον 5ο γύρο του Παγκρητίου Πρωταθλήματος, με 5 στα 5!! Τελικά κατέλαβε την 5η θέση με 5/7, έπειτα από μια εξαιρετική εμφάνιση αλλά και εξαιρετική διαχείριση των τελευταίων δύο ηττών του, αποδεικνύοντας πρωτοφανή ωριμότητα για την ηλικία του!

Στην Β’ Δημοτικού η Γαλετάκη Ιρίνα κατέκτησε όχι μόνο το χρυσό μετάλλιο στα κορίτσια, αλλά και την 2η θέση στην γενική κατάταξη, ενώ στην 5η θέση ισοβάθμησε ο Λιπαράκης Γιάννης.

Στην Γ’ Δημοτικού η Μπακάλη Αναστασία ισοβάθμησε στην 3η θέση στα κορίτσια, ενώ οι Ταμιωλάκης Γρηγόρης, Ζάχος Κωνσταντίνος, Ηλιόπουλος Σταύρος επέδειξαν εξαιρετικά αποτελέσματα, αφού συγκέντρωσαν 5 βαθμούς σε 7 αγώνες!

Στην Δ’ Δημοτικού, η Σοφία Ρεμεδιάκη, η Αναστασία Σερλιδάκη και η Εμμανουέλα Λαμπάκη κυριάρχησαν στα κορίτσια, κερδίζοντας το χρυσό, το αργυρό, και την τρίτη θέση με ισοβαθμία αντίστοιχα. Στην ίδια κατηγορία ο Ηλίας Κουρούμαλης ισοβάθμησε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Στην Ε’ Δημοτικού στην 2η θέση ισοβάθμησε ο Καλαϊτζάκης  Αντώνης, με την Αναστασάκη Εργίνα να κατακτά την 2η θέση στα κορίτσια και την Προκοπάκη  Ελισσώ να ισοβαθμεί στην 3η θέση επίσης στα κορίτσια. Ο Νίκος Χατζησάββας έκανε επίσης καλή παρουσία ισοβαθμώντας στην 4η θέση.

Στην Στ’ Δημοτικού, σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό όμιλο με πολλές ισοβαθμίες στις πρώτες θέσεις, η Κοντογιάννη Βασιλική, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις της, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα κορίτσια, και παράλληλα την 1η θέση της γενικής κατάταξης!! Ο Καρτσάκης Ιωάννης κατέκτησε την 3η θέση της γενικής κατάταξης!

Στην Α’ Γυμνασίου ο Μπακάλης Κωνσταντίνος συνέχισε το σερί βραβεύσεων ανά τάξη για τα παιδιά του συλλόγου μας και ισοβάθμησε στην 3η θέση.

Στην Β’ Γυμνασίου οι Τερζάκης Γιώργος και Καλαϊτζάκης Εμμανουήλ ισοβάθμησαν στην 2η και 3η θέση στα αγόρια αντίστοιχα. Στην ίδια τάξη η Ορφανάκη  Καλλιόπη, αν και λόγω υποχρεώσεων συμμετείχε μόνο την δεύτερη μέρα των αγώνων, πέτυχε 4 νίκες σε 4 αγώνες και κατάφερε να ισοβαθμήσει στην 3η θέση στα κορίτσια!

Στην Γ’ Γυμνασίου η Τσαπάκη Ασημένια κατέκτησε την 2η θέση στα κορίτσια αλλά και την γενική κατάταξη, με τον Σακλαμπανάκη Δημήτρη να ισοβαθμεί (αλλά με καλύτερα κριτήρια ισοβαθμίας) με τον Βασιλικογιαννάκη Πετρο για την 2η και 3η θέση των αγοριών.

Στα Λύκεια, Ο Καζάκος Νικόλαος κατέκτησε την 1η θέση αήττητος με 6.5 βαθμούς στους 7 αγώνες, ενώ η Καρούζου Ανδρονίκη Μελίνα ελαβε το ασημένιο μετάλλιο στα κορίτσια.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα αγόρια και κορίτσια, που παρά την μειονότητά τους στο άθλημα, κυριάρχησαν σε πολλές περιπτώσεις στην γενική κατάταξη!! Πολλά μπράβο αξίζουν όχι μόνο σε όσους διακρίθηκαν και αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αλλά δεν βραβεύτηκαν, καθώς και σε όλους τους γονείς που αφιέρωσαν το Σαββατοκύριακό τους για να μεταβούν στο Ρέθυμνο και να επιτρέψουν στα παιδιά τους να αγωνιστούν στο σκάκι που τόσο αγαπούν! Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις παρτίδες τους και να σημειώνουν επιτυχίες στο μέλλον που έχουν μπροστά τους!