Διακρίσεις Σκακιστών του ΟΦΗ στα Παγκρήτια Σχολικά Πρωταθλήματα!!!

Οι πολλές προκρίσεις από τα Σχολικά Ανατολικής Κρήτης, έφεραν και τη μεγάλη συμμετοχή των νεαρών σκακιστών του ΟΦΗ στα Παγκρήτια Σχολικά Πρωταθλήματα που έγιναν στο ξενοδοχείο Apollonia στις 22-23 Φεβρουαρίου 2020. Εδώ να πούμε ότι ίσως και να είναι η τελευταία χρονιά Παγκρήτιων Ατομικών Σχολικών αφού με την απόφαση της ΕΣΟ για αλλαγή των προκρίσεων στα Πανελλήνια ανά Νομό αντί ανά Περιφέρεια του χρόνου θα πρέπει να διοργανωθεί Σχολικό Πρωτάθλημα ανά Νομό.

Αναλυτικά ανά τάξη:

Νήπια: Ο Ταμιωλάκης Γρηγόρης στην 3η θέση με 5/7 βαθμούς και η Μπακάλη Αναστασία 2η με 4/7 βαθμούς. Πρόκριση για τα Πανελλήνια πήρε επίσης ο Καρτσάκης Πάτροκλος με 4/7 βαθμούς.

Α’ Δημοτικού: Σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία, ο Αποστολάκης Γιάννης κατετάγη 4ος με 5/7 βαθμούς (πρώτος από το Ηράκλειο). Επίσης ο Μπερβανάκης Μαρίνος με 4/7 βαθμούς πήρε και αυτός την πρόκριση για τα Πανελλήνια Σχολικά.

Β’ Δημοτικού: Η Προκοπάκη Ελισσώ στην 3η θέση με 4/7 βαθμούς. Συμμετείχαν επίσης οι μικροί Καϊσερλής Γιώργος και Κελαϊδής Νίκος.

Γ’ Δημοτικού: Στην πολυπληθέστερη κατηγορία ο Καρτσάκης Γιάννης με 5/7 βαθμούς πήρε την 3η  θέση. Με τους ίδιους βαθμούς σε ισοβαθμία και ο Παπαδάκης Νίκος. Κηλαϊδάκης Ιωάννης και Καπνιστός Αλέξανδρος πήραν επίσης πρόκριση για τα Πανελλήνια Σχολικά με 4,5/7 βαθμούς.

Δ’ Δημοτικού: Ο Μπακάλης Κωνσταντίνος με 4/7 βαθμούς πήρε πρόκριση για τα Πανελλήνια Σχολικά

Ε’ Δημοτικού: Μετά από συναρπαστικές παρτίδες ο Τερζάκης Γιώργος κατετάγη 2ος με 5,5/7 βαθμούς. Στη 2η θέση στα κορίτσια και η Ορφανάκη Καλλιόπη με 4/7 βαθμούς.

ΣΤ’ Δημοτικού: Ο Σακλαμπανάκης Δημήτρης κατετάγη 2ος με 5/7 βαθμούς

Α’ Γυμνασίου: Με τριπλή ισοβαθμία στην 1η θέση, ο Καζάκος Νίκος κατετάγη τελικά 2ος με 6/7 βαθμούς.

Β’ Γυμνασίου: Μεγάλη επιτυχία για τον Χουρδάκη Αριστοφάνη που κατετάγη 3ος.

Γ’ Γυμνασίου: Ο Παπιδάκης Γιώργος στην 1η θέση. Στα κορίτσια, η συνήθης ύποπτη Εργαζάκη Ειρήνη στην 1η θέση με την Καπνιστού Μαρία στη 2η θέση. Να σημειώσουμε εδώ ότι το 6ο Γυμνάσιο με την συμμετοχή της Εργαζάκη πήρε και την 1η θέση στο Ομαδικό Σχολικό των Γυμνασίων

Λύκεια: Τέλος στη μικρή αριθμητικά αλλά μαχητική κατηγορία των Λυκείων ο Κουβίδης Γιάννης με 5,5/7 βαθμούς σε ισοβαθμία με την 2η θέση κατετάγη 3ος. Στην 3η θέση στα κορίτσια ισοβάθμισε η Ματθαιάκη Νεφέλη, ενώ την πρόκριση για τα Πανελλήνια πήρε και ο Μπροκαλάκης Χρήστος.

Να ευχαριστήσουμε τους προπονητές της Ακαδημίας μας Χριστοδούλου Παναγιώτη, Παναγιωτάκο Νίκο, Παπαθανασίου Τάκη και Πρεδευτάκη Γιώργο που ενθάρρυναν τα παιδιά να πάρουν μέρος σε αυτή τη σκακιστική γιορτή και τα υποστηρίζουν αγωνιστικά σε όλη τη διάρκεια των πρωταθλημάτων.